This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anonymous 3 years, 3 months ago.

The admin5 menu gets in front of modals


  • suppitrack
    Participant

    Posts: 2
    Member Reply #1335

    I am using the new admin5 and modals appear to have wrong z-index values.  The menu gets in front of the modal and makes the buttons unclickable. Here is an image of the problem.


    Anonymous
    Support Staff Reply #1366

    Hello,

    Can you provide us a test link to your developing site in a private reply (just check “set as a private reply” checkbox to make your replies visible only to support staff)? We will need to check your code only in order to advise you further.

    Thanks 😉


    suppitrack
    Participant

    Posts: 2
    Member Reply #1368

    Just open the default index.html that comes with v3.9 and place this code wherever you please.

    delete

    <div class="modal fade" id="confirm-delete" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true">

    <div class="modal-dialog">

    <div class="modal-content">

     

    <div class="modal-header">

    <button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-hidden="true">×</button>

    <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Confirm Delete</h4>

    </div>

     

    <div class="modal-body">

    <p>You are about to delete one profile, this procedure is irreversible.</p>

    <p>Do you want to proceed?</p>

    <p class="debug-url"></p>

    </div>

     

    <div class="modal-footer">

    <button type="button" class="btn btn-default" data-dismiss="modal">Cancel</button>

    Delete

    </div>

    </div>

    </div>

    </div>

    I just noticed that on xs screen sizes it works fine.


    suppitrack
    Participant

    Posts: 2
    Member Reply #1439

    Any updates?


    Anonymous
    Support Staff Reply #1449

    Hi,

    Sorry for the late reply. We have been super busy with overloaded support and update.

    For your case, The following code supposed solve your problem all you have to do is to add the following in custom.css

    @media (min-width: 992px) {

    /* 991px */

    .page-content {

    z-index: inherit;

    }

    }

    Please do not hesitate to ask questions or report a proper issue question about the theme. Our theme support will be glad to help.

    Please do not forget to mark your topic as resolved when it’s fixed so we know not to come looking there anymore.

    Thanks 😉

You must be logged in to reply to this topic.