This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Sean Sean 2 years, 2 months ago.

Everything work fine but sometime there is some javascript and html missing


  • abomusab
    Participant

    Member Reply #8895

    Hi ,

    I have problem with loading the file correctly .

    in general everything is fine but sometime there is some html and javascript missing

    Like one or two form does not showing up .

    sometime I got white page.

    maybe I got the result without style or javascript

    and i have to reload the page multiple time to get it work again

    My internet speed is height 50 MB

    I didnt got this problem before, its only
    <h3 class=”widget-title” style=”box-sizing: border-box; font-family: Roboto, sans-serif; font-weight: 400; line-height: 1.4; color: #515f6b; margin: 0px 0px 35px; font-size: 21px; text-align: center;”>Admin 4 – <span class=”widget-subtitle” style=”box-sizing: border-box; color: #768693;”>Light Sidebar </span></h3>
    I got this problem on RTL version I dont know if it exists on LTR

    this problem happening only with Admin 4 – Light Sidebar

    Any Help or idea ?

    Sean
    Sean
    Keymaster

    Posts: 4527
    Support Staff Reply #8910

    Hi,

    Sorry for the late reply here.
    Could you please provide us a test link in a private reply ? We will need to check your page and debug your page online in order to provide you further help.

    Thanks.

Tagged: 

You must be logged in to reply to this topic.